عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : سه شنبه 16 آذر 1400
بازدید : 396
نویسنده : mozhgan

در صورتی که شما از مشکل کجی دندان یا دندان‌های کج رنج می‌برید، باید بدانید که تنها فرد دچار این مشکل نیستید! در حقیقت اکثر افراد با دندان‌های بی نقص و خط لبخند زیبا متولد نشده و حداقل در بخشی از زندگی خود با کج شدن دندان‌ها مواجه می‌شوند. در ادامه با بهترین متخصص ترمیم و زیبایی دندان همراه باشید.

دلیل کج شدن دندان‌ها در دهان

کج شدن دندان‌ها ممکن است به دلایل مختلف در افراد مشاهده شود. در اکثر موارد، دندان‌ها در دوران کودکی و در هنگام افتادن دندان‌های شیری و جایگزین شدن آنها با دندان‌های دائم دچار کجی می‌شوند. به خاطر اینکه در این شرایط دندان‌ها به صورت مجزا رشد کرده و تحت تاثیر سایر دندان‌ها در دهان قرار می‌گیرند، دندان‌های دائم در دهان اغلب به خاطر فشار وارد شده به آنها کج می‌شوند. علاوه بر این عادت‌های نامناسب همچون مکیدن طولانی مدت انگشت یا استفاده از پستانک در سنین بالای سه سال می‌تواند باعث کج شدن دندان‌ها شود.

بیشتربخوانید... ارتودنسی خوبه یا بد

مشکلات مربوط به کجی دندان‌ها

علاوه بر مشکلات زیبایی ایجاد شده به خاطر کج شدن دندان‌ها، این شرایط همچنین می‌تواند عوارض جدی و بلند مدت برای فرد در صورت درمان نشدن به همراه داشته باشد. خوشبختانه، امروزه روش‌های درمانی مناسب برای هر دوی کودکان و افراد بزرگسال دچار این مشکل وجود دارد. به این ترتیب با استفاده از این روش‌های درمانی افراد می‌توانند از دندان‌های صاف و سالم و نیز طرح لبخند زیبای خود لذت برده و بهره مند شوند. دندان‌هایی که به نحو صحیح و مناسب در کنار یکدیگر قرار گرفته باشند در عمل می‌توانند از یکدیگر و نیز از کل ناحیه دهان حمایت کرده و انجام فعالیت‌های عادی روزمره همچون غذا خوردن و صحبت کردن را به نحو مناسب برای فرد امکان پذیر نمایند.

صاف کردن دندان‌های کج

ارتودنسی دندان یک گرایش از دندان پزشکی است که بطور خاص با مشکلات مربوط به قرارگیری مناسب دندان‌ها در کنار یکدیگر ارتباط دارد. امروزه انواع مختلفی از روش‌های درمان ارتودنسی برای افراد بزرگسال و کودکان دچار مشکل کجی دندان‌ها وجود دارد که با استفاده از آنها می‌توان به تدریج موقعیت و نحوه قرارگیری دندان‌ها را اصلاح کرد. برخی از این روش‌ها به شرح زیر هستند:

  • پلاک‌های متحرک (ارتودنسی متحرک)
  • بریس ها
  • ارتودنسی نامرئی

 پیشگیری از کج شدن دندان‌ها

  • مسواک زدن منظم
  • نخ دندان کشیدن
  • ملاقات منظم با متخصص ارتودنسی
  • محدود کردن مکیدن انگشت توسط کودکان

بیشتربخوانید... دندانپزشکی در بارداری



:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
تاریخ : سه شنبه 16 آذر 1400
بازدید : 376
نویسنده : mozhgan

پروسترودنتیستری بخشی از دانش دندانپزشکی است که بر مراقبت و ترمیم دندان ها تمرکز دارد. یک متخصص ترمیم دندان به طور خاص، به رفع موارد و مشکلاتی که مربوط به ریزش دندان یا مشکلات مربوط به فک است می پردازد. اگر به دندانپزشکی احتیاج دارید که برای شما دندان مصنوعی بکارد و یا دندان شما را ترمیم کند حتما به یک متخصص ترمیم دندان مراجعه کنید. این متخصصان بر روی هر دو جنبه ظاهر و عملکرد دندان ها و لثه های شما کار خواهند کرد.

بیشتربخوانید... ارتودنسی کودکان

متخصصان پروتستودنتیست چه مشکلاتی را درمان می‌کنند

این متخصصان مشکلات مختلفی دندانی را درمان می‌کنند، که بیشتر آنها مربوط به از دست دادن دندان و جایگزینی آن ها هستند. این متخصصان علاوه بر درمان آسیب های دهان، به درمان شکاف کام، اختلال خروپف و آپنه خواب نیز کمک می‌کنند. در موارد شدیدتر، پروتزنتیست‌ها به عنوان بخشی از تیم درمانی با سایر متخصصان دندانپزشکی همکاری می‌کنند.

بیشتربخوانید... ارتودنسی دندان

بازسازی دندان ها

زمانی که به هر دلیلی دندانی دچار آسیب دیدگی، پوسیدگی یا سایر عواملی که موجب صدمه به بافت دندان های شما شود، دندانپزشک متخصص پروستودنتیست برای بازگرداندن ظاهر و عملکرد دندان های شما دست به کار خواهد شد. وقتی تاج دندان شما آسیب دیده اما کانال ریشه هنوز سالم است، پروستودنتیست می تواند برای دندان شما یک تاج ایجاد کند.

بیشتربخوانید... ارتودنسی دو دندان جلو

بریج ها و ایمپلنت های دندانی

اگر تنها یک یا تعداد معدودی دندان از دست داده باشید، دندانپزشک متخصص پروستودنتیسیت برای شما پل ها یا بریج های دندانی (Bridges) را به عنوان جایگزین دندان های اصلی شما در نظر خواهد گرفت.  بریج دندان در واقع متشکل از یک یا چند تاج است که به هم متصل شده و یک واحد دندانی را با هم می سازند. پل ایجاد شده سپس به دندان های سالم فیکس خواهد شد و جایگزین دندان اصلی شما که خراب شده یا آن را کشیده اید می شود. ظاهر پل های دندانی کاملا طبیعی و مشابه سایر دندان های دیگر است. زمانی که از این روش برای جایگزین دندان خود استفاده میnکند کسی نمیتواند تشخیص دهد که شما دندان جدیدی دارید. اما نکته مهم در استفاده از این بریج ها این است که نگهداری آن ها واقعا سخت است و شما باید اصول نگهداری از آن ها را یاد بگیرید. ایمپلنت ها یا (Implants) یک روش محبوب و ترجیحی برای جایگزینی دندان های از دست رفته هستند. متخصص پروستودنتیست برای جایگزینی دندان از دست رفته شما، یک ایمپلنت دندان یجاد می کند که از یک ماده تیتانیومی و یک دندان کاذب و مصنوعی تشکیل شده است. این متخصص ممکن است که انجام پروسه جایگذاری و کاشت ایمپلنت را به یک متخصص دیگر واگذار کند ولی در نهایت مسئول طراحی ایمپلنت دندانی شما خواهد بود. بخش تیتانیومی ایمپلنت در استخوان فک شما فیکس می شود. و یک دندان مصنوعی با ریشه محکم به دندان های شما اضافه می شود. مشابه بریج ها، تشخیص ایمپلنت ها نیز برای دیگران سخت خواهد بود.

بیشتربخوانید... متخصص ارتودنسی

دندان مصنوعی

اگر تمام یا بخش قابل توجهی از دندان های خود را از دست بدهید، پزشک متخصص پروتسودنتیست به شما توصیه می کند که از  دندان های مصنوعی استفاده کنید. دندان های مصنوعی شما متناسب با سایز دندان های اصلی شما در تهیه خواهند شد و با روش های مختلفی در دهان شما فیکس می‌شوند. این متخصصان به شما در یافتن بهترین سایز دندان مصنوعی که برای شما راحت باشد کمک خواهند کرد.



:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
تاریخ : دو شنبه 15 آذر 1400
بازدید : 400
نویسنده : mozhgan

وقتی زیر تیغ شفابخش جراحی های لاغری ( عمل اسلیو معده و بای پس معده، ساسی بای پس معده و....)  میروید، تازه ماجرای شما با کاهش وزن و درمان چاقی شروع خواهد شد. شما باید بعد از عمل ورزش کنید و رژیم غذایی سالمی داشته باشید. در خصوص رژیم غذایی بعد از جراحی لاغری توصیه های زیادی وجود دارد که متخصص جراحی لاغری حتما قبل از عمل به شما خواهد گفت. یکی از مهمترین توصیه ها توضیح اهمیت پروتئین بعد از عمل لاغری و نحوه دریافت آن است. به خاطر اهمیت این موضوع میخواهیم در این مقاله درباره مصرف پروتئین بعد از عمل لاغری بپردازیم.

پروتئین در هر صورت مهم است، اما چرا؟

پروتئین یک ساختار و ساختمان مهم در اغلب بخش های مهم بدن است. پروتئین ها در سلول ها، ماهیچه ها، مو، پوست و خلاصه اغلب اندام ها و ساختمان های بدن وجود دارند. به همین دلیل دریافت روزانه پروتئین بخش مهمی از اهداف روزانه ما برای سالم ماندن است و حتما باید هر روز پروتئین دریافت کنیم. اگر به مقدار کافی پروتئین دریافت نکنید ، کم کم سرو کله انواع بیماری ها در بدن شما پیدا خواهد شد.

بیشتربخوانید... اقدامات قبل از جراحی لاغری

چرا بعد از عمل لاغری نیاز بیشتری به پروتئین دارید؟

بعد از عمل جراحی لاغری، میزان غذا و انواع غذاهایی که می توانید بخورید محدود خواهد شد. بنابراین باید در هر وعده تا آنجا که میتوان غذاهایی مصرف کرد که حاوی اغلب مواد مغذی مانند پروتئین باشند. زیرا اگر برای مثال غذایی بخورید که صرفا کالری دارد اما عاری از مواد مغذی است، شما دچار سوء جذب مواد مغذی خواهید شد. برای مثال اگر نوشابه  بخورید بعد از خوردن یک نوشابه سیر میشوید و دیگر جایی برای مواد غذایی حاوی پروتئین، ویتامین و مواد معدنی باقی نمیماند. با این روند به مرور زمان دچار سوء جذب و سوء تغذیه میشوید. از همه مهمتر، برای اینکه بتوانید بعد از عمل علاوه  بر حفظ سلامتی سطح انرژی خود را بالا ببرید و دوره ریکاوری بهتری داشته باشید بهترین راه مصرف پروتئین بعد از عمل لاغری است.

مصرف پروتئین بعد از عمل لاغری از ریزش مو جلوگیری خواهد کرد

یکی از عوارض جزئی و کوتاه مدت عمل لاغری ریزش مو است که یکی از روش های مقابله با آن مصرف پروتئین کافی است. از آنجایی که موها از پروتئین ساخته میشوند به منظور جلوگیری از ریزش مو حتما باید به صورت روزانه پروتئین زیاد مصرف کرد.

بیشتربخوانید... سندروم دامپینگ

بدن من بعد از عمل باید به صورت روزانه چه میزان پروتئین دریافت کند؟

میزان دریافت پروتئین بعد از عمل لاغری از یک بیمار به بیمار دیگر متفاوت است و اینگونه نیست که یک عدد خاص را مشخص کنیم و بگوییم هر کسی عمل لاغری انجام داد باید حتما این میزان پروتئین بعد از عمل دریافت کند.



:: موضوعات مرتبط: جراحی لاغری , ,
تاریخ : دو شنبه 15 آذر 1400
بازدید : 415
نویسنده : mozhgan

داشتن دندانهای صاف، یکدست و سفید می تواند از نظر سلامت عمومی و سلامتی دهان و دندان تفاوت اساسی ایجاد کند. یکی از روش های دست یافتن به چنین لبخندی رو آوردن به درمان ارتودنسی دندان است. ارتودنسی با اینکه بسیار سودمند است و به زیبایی صورت و افزایش اعتماد به نفس کمک میکند اما هزینه زیادی دارد.  در واقع یکی از بزرگترین چالش ها و معضلات پیش روی کسانی که میخواهند ارتودنسی کنند هزینه ارتودنسی دندان است. اغلب افراد با قیمت ارتودنسی مشکل دارند به همین خاطر درباره نحوه پوشش بیمه برای این درمان توسط شرکت های بیمه ای سوالاتی دارند. این مقاله را بخوانید تا ببینید آیا هزینه ارتودنسی با بیمه تامین اجتماعی، نیروهای مسلح و سایر بیمه ها تحت پوشش قرار داده میشود؟ اگر بله، هزینه ارتودنسی جدید را چقدر کاهش میدهند.

آیا بیمه خدمات دندانپزشکی را تحت پوشش قرار میدهد؟

به طور کلی بیمه های سلامت به ندرت خدمات دندانپزشی را تحت پوشش قرار میدهند و تنها در مواردی که درمان روی برطرف کردن مشکل خاص و پزشکی تمرکز داشته باشد حاظر به برگرداندن هزینه ها خواهد بود. با این حال برخی از پروسه ها میتواند تحت پوشش بیمه باشند. در واقع اگر میخواهید به دنبال زنده کردن هزینه ارتودنسی و سایر تعرفه های دندانپزشکی باشید بهتر است به فکر بیمه تکمیلی باشید. یعنی بیمه دندانپزشکی را باید در خدمات بیمه های تکمیلی جستجو کنید.

بیشتربخوانید... دندانپزشکی در بارداری

نحوه کاهش هزینه ارتودنسی و سایر خدمات دندانپزشکی با بیمه تکمیلی چگونه است؟

شما به دو صورت میتوانید اقدام به کاهش هزینه ارتودنسی با بیمه کنید. اول میتوانید به شرکت های بیمه که با مراکز، کلینیک ها و مراکز دندانپزشکی قرار دارند مراجعه کنید و هزینه ای برای خدمات دندانپزشکی به صورت ماهانه یا سالانه پرداخت کنید. سپس به مراکز طرف قرارداد مراجعه کنید و مستقیما هزینه ارتودنسی با بیمه را کاهش دهید. یا اینکه میتوانید با مراجعه به مطب یک کلینیک یا مطب یک متخصص ارتودنسی خوب کارهای درمان را شروع کنید و سپس با گرفتن برگه درمان به شرکت بیمه ای که خود را برای خدمات دندانپزشکی بیمه کرده اید مراجعه کرده و بخشی از هزینه ها را برگردانید. البته در نظر داشته باشید که این نوع بیمه های تکمیلی نیز مانند بیمه تامین اجتماعی هزینه های پروسه های زیبایی مانند ایمپلنت دندان، لمینت و سایر ونیر دندان را تحت پوشش ندارد و در موارد بسیار خاصی ارتودنسی را نیز پوشش میدهد.

منبع: https://www.orthodentist.ir/



:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
تاریخ : دو شنبه 15 آذر 1400
بازدید : 360
نویسنده : mozhgan

اسکن دهان و دندان

قبل از قرار دادن ایمپلنت، جراح دندانپزشک شما نیاز به گرفتن تصاویر با کمک اشعه ایکس و اسکن ویژه دهان و دندان دارد. سی تی اسکن دهان و دندان جراح را قادر می سازد تا ببیند که آیا شما به اندازه کافی استخوان فک در محل کاشت دارید یا خیر. گرفتن این اسکن ها  همچنین به جراح کمک میکند تا همه چیز را پیش بینی کرده و از بروز عوارض جلوگیری کند. اسکن ها هرچند که هزینه زیادی ندارند اما یکی از عوامل تاثیرگذار روی قیمت ایمپلنت دندان است.   

نحوه انجام عمل (تکنیک عمل جراحی)

روشهای دقیق قرار دادن کاشت از فناوری رایانه ای پیشرفته استفاده می کند. قرارگیری استاتیک ایمپلنت دندان نیاز به گرفتن اسکن های متعدد از دهان شما دارد تا راهنمایی هایی برای جراحی ایجاد شود. قرارگیری پویا و دینامیک نیز از مانیتورهای رایانه ای و نرم افزاری برای هدایت دست جراح در طی مراحل جابجایی استفاده می کند. هر  کدام از این روشها به نوعی روی هزینه ایمپلنتدندان تاثیر میگذارد.  

بیشتربخوانید... سیگار و ارتودنسی

کلینیک دندانپزشکی کاشت ایمپلنت دندان

 شاید یکی از مهمترین فاکتورهای تاثیرگذار روی قیمت ایمپلنت دندان مرکز دندانپزشکی باشد که در آن عمل جراحی انجام میدهید. هزینه ایمپلنت دندان در شهرهای مختلف و حتی در بخش های مختلف یک شهر هم متفاوت است. برای مثال هزینه ایمپلنت دندان در تهران در یک بازه و محدوده قرار دارد و شاید برخی مناطق چند میلیون کمتر یا بیشتر از حد نرمال دریافت کنند. با این حال برخی از کشورها هستند که  هزینه ها در آن ها بسیار کم است به همین جهت برخی افراد دوست دارند به صورت مدیکال توریسم اقدام به ایمپلنت گذاری کنند. برای کسانی که در خارج از ایران هستند سفر به ابران و کاشت ایمپلنت میتوانید بسیار کم هزینه باشد.  

تخصص و آموزش جراح دندانپزشکی

هرچه متخصص ایمپلنت  مجرب و باتجربه تر باشد، نیاز به پرداخت و صرف هزینه بیشتری برای جراحی ایمپلنت دندان خواهید بود. جراحان برتر ایمپلنت دندان با تجربه و مهارت خود و در نهایت آرامش برای شما کاشت ایمپلنت را انجام میدهند بنابراین قیمت ایمپلنت دندان آن ها باید کمی بالاتر از سایر جراحان باشد.  

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سایر خدمات دندانپزشکی (دندانپزشکی در بارداری ، دندانپزشکی اطفال و...) می توانید به مجله اینترنتی دندانپزشکی و ارتودنسی دندان ما مراجعه نمایید. 

منبع: https://www.orthoblog.ir/

 



:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
تاریخ : دو شنبه 15 آذر 1400
بازدید : 389
نویسنده : mozhgan

مفصل تمپورومندیبولار (TMJ) که در فارسی به آن مفصل گیجگاهی فکی گفته میشود یک مفصل گوی و کاسه کوچک است که استخوان فک (فک پایین) را به استخوان گیجگاهی جمجمه متصل می کند. این مفصل توسط چندین ماهیچه و رباط حرکت کرده و تثبیت می شود. مفصل گیجگاهی فکی در واقع همان مفصل و عاملی است است که به ما اجازه می دهد دهان خود را باز و بسته کنیم و فک را از یک طرف به سمت دیگر حرکت دهیم تا بتوانیم کارهایی مانند صحبت کردن و جویدن را انجام دهیم. 

بیشتربخوانید... درمان ارتودنسی

سندروم مفصل گیچگاهی فکی چیست؟

زمانی که برای این مفصل، استخوان ها، رباط یا یا عضلات مرتبط با این مفصل مشکلی ایجاد شود میگویند که شخص دچار سندروم مفصل گیجگاهی فکی یا TMJ شده است.

علائم سندروم مفصل گیجگاهی فکی چیست؟

  • درد صورت یا درد مفصل گیجگاهی
  • درد گوش
  • اختلال عملکرد فک

بیشتربخوانید... ارتودنسی اقساطی

سایر علائم احتمالی سندروم مفصل گیجگاهی فکی عبارتند از:

  • اسپاسم و گرفتگی عضلات فک پایین
  • چشم درد
  • درد بازو و کمر
  • سرگیجه
  • کاهش کیفیت خواب

عوامل خطر و علل سندروم گیجگاهی فکی

در ابتدا تصور می شد که اختلالات TMJ تنها به دلیل عدم هماهنگی یا عدم تراز دندان های فوقانی و تحتانی ایجاد میشود. اما امروزه متخصصان معتقدند که عوامل دیگری به جز عدم هماهنگی فک ها و دندان های بالا و پایین با هم میتوانند در شکل گیری این سندروم نقش داشته باشند. برای مثال عوامل عاطفی و محیطی نیز در شکل گیری این بیماری نقش دارند.

مهمترین علل سندروم مفصل گیجگاهی فکی عبارتند از:

  • وارد شدن ضربه یا تروما به فک یا مفصل
  • عوامل روانشناختی مانند اضطراب، استرس یا افسردگی
  • وضعیت قرار گیری نامناسب سر و گردن
  • افزایش آگاهی و حساسیت در مورد درد

علاوه بر این بیماری مفصل گیجگاهی ممکن است ناشی از یک مشکل یا بیماری زمینه ای دیگر باشد. برخی از این بیماری ها که در شکل گیری اختلالات TMJ نقش دارند عبارتند از:

  • اختلالات خود ایمنی مانند آرتریت روماتوئید
  • فیبرومیالژیا
  • آپنه خواب
  • بیماری های دژنراتیو مفصل
  • مال اکلوژن دندان
  • آنکیلوگلوزیا
  • مشکلات ساختاری در بدو تولد

بیشتربخوانید... دندانپزشکی در بارداری

درمان سندروم مفصل گیجگاهی فکی

  • مراقبت از خود
  • دارو درمانی
  • تغییرات رفتاری یا تغییر عادات
  • عمل جراحی مفصل گیجگاهی فکی

منبع: https://www.orthodr.ir/



:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
تاریخ : دو شنبه 15 آذر 1400
بازدید : 394
نویسنده : mozhgan

در این مقاله درباره متخصص ارتودنسی، مشکلاتی که این متخصص برطرف میکند و انواع روش های درمان ارتودنسی آشنا خواهید شد. اگر کنجکاو هستید که در این رشته دندانپزشکی چگونه به مراجعان و بیماران کمک میشود حتما این مقاله را مطالعه کنید.

متخصص ارتودنسی کیست؟

متخصص ارتودنسی دندانپرشکی است که بعد از گذراندن دوره عمومی دندانپزشکی چند سال دیگر در دانشگاه درس میخواند تا بتواند در برطرف کردن یا اصلاح ناهماهنگی ها، ناهنجاری ها و عدم تراز دندان و ها و فک به تبحر برسد و بتواند مشکلات ارتودنسی دندان را برطرف کند.

بیشتربخوانید... ارتودنسی و تغییر چهره

مشکلات رایج ارتودنسی

انحرافات قدامی-خلفی

انحرافات قدامی خلفی اشاره به مشکلاتی دارد که در بخش بالا یا پایین دهان یا فک بالا و پایین رخ میدهد. برای مثال ممکن است فک بالا از پایین جلوتر باشد و یا برعکس فک پایین خیلی از فک بالا جلوتر باشد. برطرف کردن این مشکلات نیازمند مداخله یک متخصص ارتودنسی خوب است.

انحرافات عمودی

شایعترین انحراف عمودی دهان و دندان، اپن بایت است. یعنی زمانی که یک فضای قابل توجه بین دندان ها حین بسته شدن دهان وجود دارد. در حالت طبیعی وقتی دهان را میبندیم باید هیچ فاصله ای بین دو فک بالا یا پایین نباشد. اما در اپن بایت این فضا و فاصله وجود دارد.

انحرافات عرضی

انحرافات عرضی را غالباً کراس بایت می نامند. کراس بایت معمولاً با عرض فک مرتبط است. هنگامی که پهنای فک فوقانی نسبت به فک تحتانی کمتر باشد فک پایین بیمار معمولا به یک طرف متمایل میشود. با این مشکل بیمار تنها میتواند با یک طرف دهانش لقمه بجود. اگر کراس بایت به کمک یک متخصص ارتودنسی خوب درمان نشود میتواند به مرور زمان شدیدتر شده و زیبایی صورت او را به خطر بی اندازد.

بیشتربخوانید... دندانپزشکی در بارداری

مشکلات زیبایی شناسی

دندان ها و فک  هایی که ناهماهنگ هستند میتوانند زیبایی لبخند را به خطر بی اندازند. متخصص ارتودنسی میتواند مشکلاتی که زیبایی دندان را با خطر مواجه میکند برطرف کرده  و به ساخت یا ترمیم لبخند کمک میکند.

کراودینگ و ازدحام دندان ها

زمانی که دندان ها فضای کافی برای جوانه زدن و رشد در اختیار ندارند هر کدام به یک جهت رشد کرده و باعث شلوغی دندان ها میشود. در این وضعیت رسیدگی به بهداشت دهان و دندان سخت است و احتمال پوسیدگی دندان نیز به شدت بالا میرود.

درمان های ارتودنسی:

  1. ارتودنسی ثابت
  2. ارتودنسی متحرک
  3. ارتودنسی نامرئی

منبع: https://www.orthodoctor.ir/



:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
تاریخ : دو شنبه 15 آذر 1400
بازدید : 346
نویسنده : mozhgan

آیا شما برای چند ماه یا چند سال آینده آماده میشوید؟ شما احتمالا تعجب می کنید که چگونه غذاها بر زندگی روزمره شما تأثیر می گذارند، مخصوصا وقتی که به غذا خوردن می پردازید. یک سوال اصلی که بسیاری از افراد برای ارتودنسی دندان میپرسند این است که «چه غذاهایی می توانم بخورم؟» مهمتر از همه، نوع غذاهائی است که باید از آنها دور شوید. این نکات را در ذهن نگه دارید تا دهان خود را سالم و شاد نگهدارید! با بهترین متخصص ارتودنسی همراه باشید.

از کدام غذاها باید اجتناب کرد؟

هنگامی که شما ارتودنسی دندان انجام داده اید بهتر است که از مواد غذایی زیر استفاده نکنید:

  • غذاهای چرب مانند شیرینی یا نعناع.
  • غذاهایی که با دندان های جلو خود، مانند ذرت بر روی پنیر میخورید.
  • غذاهای چرب، به خصوص کارامل.
  • غذاهای چرب مانند یخ، چیپس سیب زمینی و ذرت بو داده.
  • غذاهای سخت مانند کیک ،  پیتزا، سبزیجات.
  • غذاهای فوق العاده سخت مانند شکلات های سخت و آجیل.

خوردن این غذاها باعث آسیب می شود که می تواند طول درمان را بیشتر کند!

بیشتربخوانید... ارتودنسی دندان های فک بالا

اغلب غذاهای زیر کاملا غیرقابل استفاده هستند:

  • آبنبات
  • چیپس
  • ذرت
  • ذرت بو داده
  • یخ
  • آجیل
  • پیتزا
  • آدامس بادکنکی
  • آبنبات چسبنده

بیشتربخوانید... ارتودنسی شیشه ای

از کدام غذاها می توانیم استفاده کنیم؟

اکنون که شما می دانید که چه غذاهایی باید از آن دور بمانید، وقت آن است که از غذاهایی که می توانید بخورید بدانید! غذاهای زیر به طور کامل مناسب است:

  • لبنیات، از جمله پنیرهای نرم، ماست، و پودینگ.
  • نان که سخت نیست، از جمله نان ساندویچ، کلوچه ها، بیسکویت ها و کیک ها.
  • دانه ها مانند برنج نرم، رشته فرنگی و ماکارونی.
  • گوشت و مرغ نرم، از جمله ناهار و گوشت کباب.
  • غذاهای دریایی، تا زمانی که هیچ استخوانی ندارند.
  • گیاهان مانند نخود فرنگی، لوبیا، اسفناج بخار شده و سیب زمینی پخته شده.
  • میوه های نرم مانند موز و سیب زمینی و همچنین آب میوه.
  • انواع دسر  از جمله بستنی، کیک، شیرینی جات و ژله .
  • شما همچنین می توانید تخم مرغ، هات داگ، چیلی و همبرگر بخورید!

چند راهنمایی برای خوردن با سیم ارتودنسی دندان

شما نباید با دندان های جلو خود غذا بخورد، چرا که باید از سیب، گلابی و سایر غذاهای مشابه استفاده کنید. با این حال، حتی اگر مواد غذایی سخت نباشد، هنوز هم باید از دندان های جلو خود استفاده نکنید.

منبع: https://www.orthotips.ir/



:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
تاریخ : دو شنبه 15 آذر 1400
بازدید : 378
نویسنده : mozhgan

محدودیت های سنی برای بیمه ارتودنسی

برخی از شرکت هایی که کارت خدمات دندانپزشکی ارائه میدهند برای ارتودنسی دندان شرایطی را درج کرده اند. برای مثال سن و سال یکی از این شرایط است. از شرکتی که کارتش را تهیه میکنید بپرسید که محدودیت سنی خدمات بیمه ای آن ها چگونه است.

بیمه های تکیمیلی کارفرمای شما چیست؟

برخی از کارفرمایان کارکنان و کارمندان شرکت ها یا ادارات خود را علاوه بر بیمه های معمولی تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار میدهند. از شرکت بیمه تکمیلی کارفرمای خودتان بپرسید که آیا هزینه ارتودنسی با بیمه را تقبل میکنند یا خیر. البته خیلی کم پیش می آید هزینه ها برایتان کاهش پیدا کند. با این حال تلاش خود را انجام دهید.

بیمه شخصی دندانپزشکی و ارتودنسی

اگر از طریق کارفرمای خود پوشش ارتودنسی ندارید ، می توانید یک طرح دندانپزشکی فردی یا پوشش ارتودنسی خریداری کنید. این برنامه ها از از طریق شرکت های مختلفی موجود است و از یک ارائه دهنده تا ارائه دهنده دیگر آن متفاوت خواهد بود. اگرچه ممکن است هزینه ارتودنسی دندان با بیمه های این چنینی کاهش یابد اما باز هم مقدار کاهش هزینه برای شما بسیار کم خواهد بود.

بیشتربخوانید... جویدن آدامس و ارتودنسی

حین خرید کارت خدمات دندانپزشکی و ارتودنسی به چه نکاتی توجه کنیم؟

هنگام مقایسه پوشش قیمت ارتودنسی با بیمه و در هنگام تصمیم گیری نهایی جهت خرید این مزایا سوالات زیر را در نظر داشته باشید:

  • آیا برنامه دندانپزشکی ارائه شده مراقبت های ارتودنسی را نیز پوشش می دهد؟
  • آیا برنامه دندانپزشکی روش ارتودنسی مورد نیاز شما را پوشش می دهد؟ (برای مثال آیا ارتودنسی نامرئی، ارتودنسی متحرک، ارتودنسی ثابت و … را به صورت خاص پوشش میدهد؟)
  • شرکت ارئه دهنده خدمات بیمه ای با بهترین متخصص ارتودنسی شهر شما قرار داد دارد؟ برای مثال آیا کارت دندانپرشکی دریافتی با بهترین متخصص ارتودنسی در کرج  قرارداد دارد؟
  • چه موقع پوشش خدمات شروع می شود؟
  • کسر مبلغ آن ها چقدر است؟
  • میزان پرداخت سهم شما چقدر است؟
  • آیا محدودیت های خاصی در پوشش ارتودنسی وجود دارد؟
  • چقدر در هزینه های شما صرفه جویی میشود؟
  • آیا هزینه سالانه برای خدمات در نظر گرفته میشود یا ماهانه؟

برای کسب اطلاعات بلیشتر در مورد سایر خدمات دندانپزشکی ( دندانپزشکی کودکان ،جراحی فک، جراحی ارتودنسی، دندانپزشکی بارداری و...) می توانید به مجله تخصصی دندانپزشکی ما مراجعه نمایید.

منبع: https://www.orthoinfo.ir/

 



:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
تاریخ : یک شنبه 14 آذر 1400
بازدید : 378
نویسنده : mozhgan

کراس بایت یا بایت معکوس به معنی ارتباط غیر طبیعی بین یک یا چند دندان از ردیف بالایی با دندان مقابل در ردیف پایین است و به دلیل انحراف دندان از موقعیت طبیعی خود و یا غیرطبیعی بودن وضعیت فک رخ می‌دهد.

بیشتربخوانید... دندانپزشکی در بارداری

کراس بایت خلفی یک طرفه زمانی رخ می‌دهد که دندان‌های بالایی شما هنگام قرار گرفتن روی دندان‌های پایینی، از یک سمت در داخل دندان‌های پایین قرار می‌گیرند.

کراس بایت قدامی که شبیه به وضعیت آندربایت است، زمانی رخ می‌دهد که دندان‌های جلو در ردیف بالا هنگام قرار گرفتن روی دندان‌های ردیف پایین، عقب‌تر از دندان‌های جلویی ردیف پایین قرار می‌گیرند.

بیشتربخوانید... ارتودنسی نگین دار

دلایل اصلاح “کراس‌بایت” عبارتند از:

  • معکوس بودن اکلوژن
  • رشد نامتقارن فک پایین
  • بدتر شدن این وضعیت با گذشت زمان
  • فروپاشی دندان‌ها به علت فشار نیروهای نامناسب

علت‌ها و عوامل کراس‌بایت

وضعیت کراس بایت توسط عوامل مختلفی ایجاد می‌شود ، اگر یکی یا هر دو والدین شما به این وضعیت دچار باشند، احتمال زیادی وجود دارد که شما نیز دارای این وضعیت باشید. یکی دیگر از علت‌های کراس بایت ، ناهنجاری اندازه‌ی فک است ، اگر فک بالای شما کوچکتر از فک پایین باشد و یا در صورت عدم تطابق اندازه‌ی فک بالا و پایین ، وضعیت کراس بایت ایجاد می‌شود. در کودکانی که دندان‌های شیری آنها به موقع نیفتد، ممکن است وضعیت کراس بایت ایجاد شود. وجود لوزه‌ی سوم (آدنوئید) و لوزه‌های‌ بزرگ حلق نیز به پیدایش کراس بایت دامن می‌زنند. زیرا ممکن است کودک را به تنفس از طریق دهان به جای بینی مجبور کند. این امر ممکن است بی‌ضرر به نظر برسد، اما در واقع می‌تواند رشد مناسب فک را تحت تاثیر قرار دهد. هنگامی‌که کودک از طریق بینی تنفس می‌کند، زبانش بر روی سقف دهان قرار گرفته و به فک کمک می‌کند که به سمت طرفین رشد کند. اما کودکی که مجبور به تنفس از طریق دهان باشد، موقعیت زبانش جابجا شده و دور از سقف دهان قرار می‌گیرد و این باعث رشد نامتقارن فک می‌شود.

مشکلات کراس بایت

اگر گمان می‌برید که وضعیت کراس‌بایت دارید، برای تشخیص قطعی آن، حتماً به متخصص ارتودنسی ویا دندانپزشک متخصص ترمیم و زیباییمراجعه کنید زیرا در صورت عدم درمان، کراس بایت می‌تواند موجب عوارضی مانند شل شدن دندان ، عقب نشینی لثه ، فرسایش بیش از حد مینای دندان و رشد نامتقارن صورت و انحراف فک گردد. از خدمات کلینیک ما به ارتودنسی (ارتودنسی ثابت، ارتودنسی نامرئی و...)، ایمپلنت دندان و... میتوان اشاره کرد.



:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان مجله سلامتی و آدرس salamatmag.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com